minusta

2015-08-30 19.12.08-3Pienenä halusin kirjailijaksi, varhaisteininä Idols-tähdeksi, teininä maailmanparantajaksi ja nyt tahdon vaihtoon Uuteen-Seelantiin.

Tarkoitukseni on kirjoittaa keväästäni vaihdossa sekä muista reissukokemuksistani tutuille, ystäville sekä tuntemattomille aiheesta kiinnostuneille ihmisille. Jos sinulla on matkakuume, pohdit vaihtoa tai etsit tietoa siitä, kaipaat uutta tapaa reissata tai mietit millaista maailmalla on, uskon että blogillani on tarjottavaa sinulle.

310805_2376655229129_1619923515_nOlen 21-vuotias opiskelija Keski-Pohjanmaalta. Perheessäni elää kaksi kulttuuria ja minulla on koti sekä Suomessa että Navarrassa, Pohjois-Espanjassa. Harrastan taiteita, valokuvausta ja piirtämistä sekä kirjoja, tv-sarjoja ja elokuvia.

Ajattelin kirjoittaa blogissani reissuista ja arkielämästä, mutta keskityn tänä keväänä vaihtooni Uudessa-Seelannissa.

Jos liityt sähköpostilistalle sivun alaosasta saat ilmoituksen uusista postauksistani, ja odotellessasi voit lukea esimerkiksi tämän postauksen! Minua voi seurata myös twitterissä, instagramissa ja snapchatissa – kaikkialla käyttäjänimeni on dramafart.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s