Jokapäiväistä juhlaa

Puhuimme kaverien kanssa siitä, kuinka arjesta täällä on todellakin tullut arkea, mutta koska seikkailuntäyteinen syysloma jäi juuri taakse ja pyrimme joka viikonloppu tekemään jotain erityistä, kämpillä vietetty viikonloppu ja kotimaassa tuikitavallinen pizzailta tuntuvat täällä juhlalta.


Toinen juhlan syy oli onnistunut kobra joogatunnilla. Ohjaaja kysyi nimeäni ja sanoi, että hänellä on ollut hyviä oppilaita Suomesta.

Kolmas juhlan syy on suunnitelmamme lähteä Sydneyyn lukukauden loputtua. Kyllä, peitetään Uudesta-Seelannista lähtemisen kauheus ihanalla kaupunkilomalla! (Vaikka kriminologian kursseilla käydyt Australian toimesta tapahtuvat kauheudet houkuttaa vaan boikotoimaan koko maata…)

Neljäs juhlan syy oli äidin lähettämä paketti, suomalaisa karkkeja täynnä. Säästin niitä erityisiin tilanteisiin ja nautimme niistä porukalla.


Viides juhlan syy oli ANZAC-päivä, joka täällä on ainakin puolet päivästä yleinen juhlapäivä. Menimme aamukuudelta seremoniaan muistamaan maailmansodan sotilaita. Sen jälkeen söimme ANZAC-keksejä kotona.


Kuudes juhlan syy oli se, että ANZAC-päivä oli vapaapäivä keskellä viikkoa. Käytimme aikamme hyväksi menemällä taidenäyttelyyn ja käymällä Novassa, kahvilassa, jossa ruiskutetaan donitsiin jotain listan kastikkeista. Valitsin valkosuklaa-pistaasi-ruusuvesi-kastikkeen.


Seitsemäs juhlan syy on Vain Elämää -jaksojen katsominen täällä maailman toisella puolella, yhteyteni Suomeen. Tiktakin musiikin kuuntelu toi nostalgian.

Kahdeksas juhlan syy oli se, että osallistuimme Quiznightiin (elämäni ensimmäiseen!) ja tulimme toiseksi. Jee, jee!

Yhdeksäs juhlan syy on mahdollisuus mennä arki-iltana rannalle syömään fish and chips.


Kymmenes juhlan syy oli kutsu Meksiko-teemabileisiin, joka sai meidät tekemään chili sin carnea (salaisena ainesosana tummaa suklaata). Oli todella hauska ilta naapuriporukalla.

Yhdestoista juhlan syy on, että toinen essee kolmesta valmistui ajoissa. Enää yksi essee, yksi esitelmä ja kolme koetta. Hurjaa.

Tällainen positiivinen kuulumis-postaus tällä erää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s